Umutlarını Büyük Endişelerini Küçük Tut
1 Kasım 2022 | 11:28

Etkinliğin Amacı:

Umut; istemek, istekleri gerçekleştirmek için yeni yollar bulmak ve vaz geçmemektir. Yaşamda karşılaşılan güçlüklerle baş etmede, olumsuz koşulları iyileştirmede ve hayalleri gerçek kılmada umut önemli bir yere karşılık gelmektedir. Dolayısıyla umut yaşamaya ve büyümeye eşlik eden en önemli bireysel ve toplumsal güçlerimizden biridir. Bu noktada etkinliğin amacı Şırnak Gülyazı köyü 14-17 yaş aralığı bir grup gençte değişimin başarıya yönelik hayaller kurarak ve umutlar besleyerek yaratılabileceğine ilişkin farkındalık kazandırmaktır.

1. Sağlık bilimleri fakültesi öğrencilerinin katılımıyla geleceğe umut dolu bakmak ve hayallerine sahip olmak konulu notlar hazırlanıp umut kutuları oluşturulacaktır.

2.Oluşturulan umut kutuları 11 Kasım 2022 tarihinde Şırnak Gülyazı köyü lisesine götürülecektir.

3.Şırnak Gülyazı köyü lisesi öğrencileriyle birlikte kutular açılıp umut ve hayaller hakkında grup etkinliği yapılacaktır.

Sen de bize destek olabilirsin...